HTC Touch HD versus HTC Touch Diamond2 (Video)

3.697 ori
<b>HTC Touch HD versus HTC Touch Diamond2 (Video)</b>Cei de la Pocketnow au decis sa termine o data pentru totdeauna controversa in legatura cu duelul dintre HTC Touch HD si mai noul Touch Diamond2, prezentand publicului avantajele fiecarui handset si alegand unul dintre acestea drept favorit. Aflati care...

Cei de la Pocketnow au decis sa termine o data pentru totdeauna controversa in legatura cu duelul dintre HTC Touch HD si mai noul Touch Diamond2, prezentand publicului avantajele fiecarui handset si alegand unul dintre acestea drept favorit. Aflati care smartphone este mai bun din urmatorul clip:

Comparatia dintre cele 2 terminale face referire mai mult la domeniul hardware, decat software, de vreme ce ambele telefoane folosesc softuri similare. Diamond2 vine cu o varianta upgradata de TouchFLO 3D si trebuie sa aflati ca aceste smartphone-uri se vand la liber pe continentul european. Touch HD costa aproximativ 650 de dolari, in vreme ce Diamond2 costa doar 550.

Ambele terminale au aceeasi rezolutie a ecranului, 800 x 480 pixeli, cea mai mare de pe Windows Mobile, dar Touch HD are o diagonala de 3.8 inchi, in vreme ce Touch Diamond2 are o diagonala de 3.2 inchi si o densitate mai mare a pixelilor. Din comparatia celor de la Pocketnow, observam si ca noul Diamond este cu un milimetru mai gros decat Touch HD, care compenseaza (negativ) printr-o latime impresionanta, care il face mai degraba PDA decat telefon mobil.

Un alt avantaj important al lui Diamond2 il reprezinta tastele fizice de sub ecran, care sunt usor de apasat, in vreme ce tastele de pe Touch HD sunt touch sensitive, fiind practic o prelungire a ecranului. Asezarea porturilor laterale si inferioare este similara la aceste handseturi, iar Touch HD se diferentiaza de Diamond2 si prin prezenta unui stylus magnetic. Smartphone-urile folosesc camere de 5 megapixeli, fara blitz, dar cu autofocus si fiindca tot ne aflam in zona din spate, observam ca difuzorul lui Touch HD este plasat in aceasta zona, in vreme ce in cazul lui Diamond2 el se afla lateral.

Inlaturand carcasa terminalelor, Pocketnow descopera ca noul Diamond vine cu o baterie de 1100 mAh, mai mica si mai rezistenta decat cea de 1350 mAh de pe HTC Touch HD. Acesta din urma se diferentiaza de rivalul sau si prin prezenta unui jack audio de 3.5mm, iar revenind la similitudini, ambele telefoane vin cu urmatoarele specificatii: procesor Qualcomm de 528 MHz, 512 MB ROM, 288 MB RAM, USB 2.0, Bluetooth 2.0, WiFi, A-GPS, accelerometru si radio FM.

In cele din urma Pocketnow da verdictul: Touch Diamond2 este mai bun, in special datorita pretului mai scazut, al feelingului telefonului, al bateriei si al faptului ca el va permite upgrade-ul OS-ului la Windows Mobile 6.5 (gratuit) in acest an.

[Via: YouTube.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×