YouTube va lansa un serviciu de muzică on demand În acest an, conform surselor apropiate de Google

834 ori
<b>YouTube va lansa un serviciu de muzică on demand În acest an, conform surselor apropiate de Google</b>Se pare că YouTube ar pregăti un serviciu propriu de muzică on demand, care va aduce cu Spotify, conform celor apropiați de Google. Pe lângă furnizarea de muzică, serviciul va oferi și clipuri video. &nbsp; &nbsp; Sursele declară că serviciul se...

Se pare că YouTube ar pregăti un serviciu propriu de muzică on demand, care va aduce cu Spotify, conform celor apropiați de Google. Pe lângă furnizarea de muzică, serviciul va oferi și clipuri video.

Sursele declară că serviciul se va lansa către finalul anului și va avea două variante: una gratuită și una premium, iar lista de melodii va fi similară cu oferta Google All Access. Cei care optează pentru versiunea premium vor avea parte și de muzică offline și vor scăpa de reclame. Se pare că și utilizatorii "free" vor avea acces la un număr nelimitat de melodii, atât pe terminale mobile, cât și pe web.

Sunt sigur că mulți dintre voi ați șters zecile de GB de muzică de pe PC și ascultați melodiile preferate direct pe YouTube, având și playlisturi create și canale favorite. Astfel, inițiativa YouTube are sens, de vreme ce deja era o soluție populară de ascultare a muzicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×