4000 de muncitori de la Foxconn intră În greva din cauza controlului calității lui iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.183 ori
<b>4000 de muncitori de la Foxconn intră În greva din cauza controlului calității lui iPhone 5</b>Din nou probleme la Foxconn și după protestele violente din ultimele săptămâni, acum faimoasa fabrică din China are de-a face cu o grevă pornită de 4000 de muncitori. Protestul a pornit ieri, iar muncitorii se plâng legat de faptul că Apple cere...

Din nou probleme la Foxconn și după protestele violente din ultimele săptămâni, acum faimoasa fabrică din China are de-a face cu o grevă pornită de 4000 de muncitori. Protestul a pornit ieri, iar muncitorii se plâng legat de faptul că Apple cere un control al calității lui iPhone 5, muncitorii fiind sub presiune uriașă.

Aparent acești angajați trebuie să livreze modele iPhone 5 impecabile și asta fără a fi primit un instructaj specializat în prealabil. Conducerea fabricii și Apple au crescut cerințele la capitolul calitate, în ciuda defectelor de design. E vorba aici despre lipsa de zgârieturi și orice mic defect de pe terminalele Apple și de scăderea procentajului de modele nereușite. Linia de producție a lui iPhone 5 este paralizată pentru cel puțin o zi și asta vine după ce inspectorii pentru controlul calității au fost bătuți de angajații fabricii.

Conducerea fabricii nu va lua măsuri în această privință, conform presei străine. Trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte aici, cum ar fi munca în condiții de stres, condiții improprii, salariul mic, orele prelungite de program, la care acum se adăugă stresul în plus al livrării unui terminal perfect, fără defecte. și cu un inspector de control care se uită peste umăr, era de așteptat ca angajatul de rând să răbufnească, în aceste condiții precare... Vor afecta aceste probleme stocul de telefoane iPhone 5?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×