4G LTE ajunge În mașini Înainte de a ajunge În... România! Tablete 4G și telefoane În mașini pe viitor!

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 991 ori
<b>4G LTE ajunge În mașini Înainte de a ajunge În... România! Tablete 4G și telefoane În mașini pe viitor!</b>S-a format un conglomerat interesant în SUA, cu scopul de a aduce tehnologia 4G LTE în vehiculele de pe străzile americane. Noua grupare include companii cu nume mari precum BMW, Toyota, Honda, Kia și Hyundai, dar și operatorul Verizon. &nbsp;...

S-a format un conglomerat interesant în SUA, cu scopul de a aduce tehnologia 4G LTE în vehiculele de pe străzile americane. Noua grupare include companii cu nume mari precum BMW, Toyota, Honda, Kia și Hyundai, dar și operatorul Verizon.

Verizon Wireless are cea mai puternică rețea 4G LTE din State și contribuie în mod vital la noua alianța numită 4G Venture Forum for Connected Cars. E interesant să vedem ca marile companii americane producătoare de automobile lipsesc de pe listă... MIT participa la acest proiect de asemenea și dorește implementarea accesului media de la distanța din mașină, plus sisteme de securitate conectate online și suport pentru software third party. Standardul creat pentru acest proiect nu va afecta doar producătorii de mașini, ci și pe cei de componente, terminale mobile, conținuturi și aplicații.

Singura problemă și obstacolul major al acestei grupări este tendința șoferilor de a se juca sau folosi aplicații la volan, un pericol în trafic. Câtă vreme Verizon și alți operatori promovează șofatul responsabil în vreme ce toți pasagerii joacă Angry Birds online, nu văd de ce nu am avea conectivitate 4G LTE în toate mașinile. Dar ce rost are discuția, când noi nu avem nici măcar 4G pe telefoane?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×