Samsung anunță oficial că nu are În plan să cumpere Nokia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 727 ori
<b>Samsung anunță oficial că nu are În plan să cumpere Nokia</b>Zvonurile că Nokia ar fi de vânzare sunt de ceva timp și mai ales după ce s-a anunțat alianța strategică cu Microsoft și dezvoltarea pe Windows Phone la telefoanele lor de top. Ultimul zvon venea de la publicațiile din Finlanda și se referea la...

Zvonurile că Nokia ar fi de vânzare sunt de ceva timp și mai ales după ce s-a anunțat alianța strategică cu Microsoft și dezvoltarea pe Windows Phone la telefoanele lor de top. Ultimul zvon venea de la publicațiile din Finlanda și se referea la o posibilă achiziție a Nokia efectuată de compania care a luat locul gigantului finlandez în Q1 2012 atât la telefoane inteligente cât și ca volum la toate modelele de telefoane mobile - Samsung.

Efectul a fost pozitiv asupra acțiunilor Nokia. Acestea au crescut la tranzacționarea de la bursă. Samsung s-a văzut nevoit să dea o declarație oficială în cursul zilei de astăzi în care au precizat clar că nu au în plan să cumpere Nokia și informațiile sunt doar speculative și false.

Ar fi și ilogic să facă această mutare. Dacă Nokia va fi cumpărată se va face de către o companie care are doar o tangență cu piața de telefoane mobile, nu de către un producător. Mai degrabă aș vedea pe Microsoft sau Facebook să facă această mutare.

Cine credeți că va cumpăra Nokia sau compania finlandeză își va reveni cu telefoanele Windows Phone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×