Creierul Android Andy Rubin neagă plecarea de la Google, anunța performanțe deosebite ale OS-ului

Autor:  | Publicat în:  Android 811 ori
<b>Creierul Android Andy Rubin neagă plecarea de la Google, anunța performanțe deosebite ale OS-ului</b>La fel de absurdă că plecarea lui Zuckerberg de la Facebook poate părea și zvonul despre plecarea lui Andy Rubin, șeful secțiunii Android de la Google. Faimosul editorialist tech Robert Scoble a răspândit acest zvon, în cele din urmă infirmat...

La fel de absurdă că plecarea lui Zuckerberg de la Facebook poate părea și zvonul despre plecarea lui Andy Rubin, șeful secțiunii Android de la Google. Faimosul editorialist tech Robert Scoble a răspândit acest zvon, în cele din urmă infirmat chiat de către Rubin.

Scoble afirma că Rubin va părăsi gigantul motoarelor de căutare pentru a conduce un nou startup numit CloudCar. Pe lângă faptul că Andy Rubin a negat această mutare, el a ținut să afirme și că Android a ajuns la 900.000 de terminale activate în fiecare zi. La doar ore după ce jurnalistul a postat zvonul, el a și fost dezmințit. Amuzant e că Scoble a postat pe Google+ informația, iar Rubin a răspuns pe Twitter. Pentru cei care se întreabă ce are în portofoliu oficialul Google, el este practic omul care a fondat segmentul Android al companiei americane.

Compania care a creat Android a fost cumpărată de Google în 2005, iar Rubin a primit toate resursele pentru a duce platforma pe locul 1 în segmentul smartphone. Pentru cei care doresc detalii extra, CloudCar este o companie condusă de prieteni ai lui Andy, pe care el îi susține și le-a oferit un sediu în incubatorul de startup-uri din Los Altos. în ce privește numărul furnizat de Rubin, cele 900.000 de terminale activate vin ca evoluție față de cele 700k de la finalul anului trecut, deci Android este în plină creștere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×