5 ani de recenzii Mobilissimo.ro - de la Nokia 6230i la HTC Flyer (Video)

Autor:  | Publicat în:  Editorial 1.904 ori
<b>5 ani de recenzii Mobilissimo.ro - de la Nokia 6230i la HTC Flyer (Video)</b>Data de 23 iunie probabil că nu înseamnă nimic pentru destul de multă lume, dar la Mobilissimo.ro pe 23 iunie 2006 publicam prima recenzie video, cea a lui Nokia 6230i. Cu emoții și inevitablele prime gafe intrăm în rândul site-urilor care...

Data de 23 iunie probabil că nu înseamnă nimic pentru destul de multă lume, dar la Mobilissimo.ro pe 23 iunie 2006 publicam prima recenzie video, cea a lui Nokia 6230i. Cu emoții și inevitablele prime gafe intrăm în rândul site-urilor care analizează terminale mobile și detaliază toate funcțiile acestora, dând apoi un verdict pertinent.

în 5 ani lucrurile s-au schimbat enorm, astfel că Nokia nu mai este acea putere incontestabilă pe piața telefoanelor mobile, a apărut incredibil de popularul iPhone, Android ne-a luat pe toți prin surprindere, iar Windows Phone 7 e gata să scrie istorie. Am spus adio unor branduri precum Windows Mobile, Palm, Helio, i-mate și modu, dar am întâmpinat nou-veniți în industrie precum Toshiba, HTC cu o ascensiune spectaculoasă, dar și LG, care si-a facut numele auzit in segmentul telecom.

Am văzut cum Motorola a decăzut după RAZR și a renăscut prin Android și am asistat la explozia tabletelor, asta după ce netbook-urile au explodat cu ajutorul seriei Asus Eee PC. Poate peste 5 ani vom face recenzia primului iPhone cu holograme sau poate vom reveni la telefoanele cu disc... cine poate știi? Cert e că au trecut 5 ani de recenzii și mai sunt mulți înainte. Acum e rândul vostru să spuneți ce ați dori de la recenziile noastre în secțiunea Comentarii, de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×