5 ani de recenzii Mobilissimo.ro - de la Nokia 6230i la HTC Flyer (Video)

Autor:  | Publicat în:  Editorial 1.929 ori
<b>5 ani de recenzii Mobilissimo.ro - de la Nokia 6230i la HTC Flyer (Video)</b>Data de 23 iunie probabil că nu înseamnă nimic pentru destul de multă lume, dar la Mobilissimo.ro pe 23 iunie 2006 publicam prima recenzie video, cea a lui Nokia 6230i. Cu emoții și inevitablele prime gafe intrăm în rândul site-urilor care...

Data de 23 iunie probabil că nu înseamnă nimic pentru destul de multă lume, dar la Mobilissimo.ro pe 23 iunie 2006 publicam prima recenzie video, cea a lui Nokia 6230i. Cu emoții și inevitablele prime gafe intrăm în rândul site-urilor care analizează terminale mobile și detaliază toate funcțiile acestora, dând apoi un verdict pertinent.

în 5 ani lucrurile s-au schimbat enorm, astfel că Nokia nu mai este acea putere incontestabilă pe piața telefoanelor mobile, a apărut incredibil de popularul iPhone, Android ne-a luat pe toți prin surprindere, iar Windows Phone 7 e gata să scrie istorie. Am spus adio unor branduri precum Windows Mobile, Palm, Helio, i-mate și modu, dar am întâmpinat nou-veniți în industrie precum Toshiba, HTC cu o ascensiune spectaculoasă, dar și LG, care si-a facut numele auzit in segmentul telecom.

Am văzut cum Motorola a decăzut după RAZR și a renăscut prin Android și am asistat la explozia tabletelor, asta după ce netbook-urile au explodat cu ajutorul seriei Asus Eee PC. Poate peste 5 ani vom face recenzia primului iPhone cu holograme sau poate vom reveni la telefoanele cu disc... cine poate știi? Cert e că au trecut 5 ani de recenzii și mai sunt mulți înainte. Acum e rândul vostru să spuneți ce ați dori de la recenziile noastre în secțiunea Comentarii, de mai jos.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×