Allview F2 Crony, un nou telefon dual SIM cu touchscreen, disponibil la preț special cu promoția

2.460 ori
<b>Allview F2 Crony, un nou telefon dual SIM cu touchscreen, disponibil la preț special cu promoția</b>După cum vă informam aici, Allview a venit cu un nou telefon dual SIM, modelul F2 Crony, care urma să primească o reducere specială prim Groupon. Ei bine această ofertă nu mai este valabilă, iar telefonul dual SIM cu touchscreen a fost lansat...

După cum vă informam aici, Allview a venit cu un nou telefon dual SIM, modelul F2 Crony, care urma să primească o reducere specială prim Groupon. Ei bine această ofertă nu mai este valabilă, iar telefonul dual SIM cu touchscreen a fost lansat luni, 20 iunie și a fost disponibl la prețul de 269 lei în perioada 20 - 21 iunie.

Prețul care se aplică acum este de 349 de lei, dar există și posibilitatea de obținere a unei oferte speciale. Este vorba despre "Maratonul Allview", desfășurat în perioada 22 - 24 iunie 2011. Astfel, prețul de lansare de 269 de lei al noului terminal va crește cu 10 lei la fiecare 8 ore, până va ajunge la suma de 349 lei.

Orice model F2 Crony achiziționat în regim Maraton va primi și un cadou depinzând de valoarea produsului la momentul respectiv. Ar fi cazul să vă grăbiți, deoarece maratonul a început pe 22 iunie la ora 0:00 și are loc până pe 24 iunie. Vă reamintim că F2 Crony este un telefon mobil dual SIM cu ecran touch de 3 inch, o carcasă cu grosime de 12.5 mm și o cameră foto cu bliț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×