Iată o primă privire clară asupra lui LG Nexus 5, cu o mega cameră În spate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.804 ori
<b>Iată o primă privire clară asupra lui LG Nexus 5, cu o mega cameră În spate</b>Se pare că Nexus 5 începe să se concretizeze tot mai mult și în doar o săptămână am văzut terminalul apărând într-un clip cu Android 4.4 KitKat, apoi o imagine neclară pe web și acum la FCC. Se vede mai clar că oricând logo-ul LG de pe...

Se pare că Nexus 5 începe să se concretizeze tot mai mult și în doar o săptămână am văzut terminalul apărând într-un clip cu Android 4.4 KitKat, apoi o imagine neclară pe web și acum la FCC. Se vede mai clar că oricând logo-ul LG de pe spate, deci se pare că sud-coreenii au mai primit o șansă de a produce un Nexus.

Remarcăm aici și camera uriașă din spatele handsetului și știm că în urmă cu câteva săptămâni un oficial Google a promis că la Nexus 5 nu vom mai putea critica foarte mult camera. Trebuie să recunoaștem că nici un telefon Nexus de până acum nu ne-a dat pe spate la capitolul captură foto și video, deci e nevoie de o schimbare.

LG Nexus 5

Spatele acestui device aduce cu un material soft touch, iar telefonul pare destul de gros, cel puțin în aceste imagini. Zona frontală aduce foarte mult cu cea a lui LG Nexus 4, dar spatele mă duce cu gândul mai degrabă la un HTC decât la un LG. Observăm în spate prezența unei mici "ferestre", poate destinată pentru implementarea unui mecanism pentru scanarea amprentelor.

LG Nexus 5

Din imaginea de mai sus aflăm și faptul că Nexus 5 va avea spatele detașabil, însă nu va dispune de card micro SD, cel puțin noi nu am băgat de seamă indicii legat de acest aspect. Observăm pe capacul din stânga semne cum că handsetul va oferi funcția de reîncărcare wireless, dar și conectivitate de tip NFC. Vă las pe voi să veniți și cu alte observații! Partea de comentarii si forumul vă stau la dispoziție!

Mulțumim Mihnea pentru pont!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×