5 lucruri care-i lipsesc lui Apple iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.109 ori
<b>5 lucruri care-i lipsesc lui Apple iPhone 3G</b>Acum ca noul iPhone a fost anuntat, putem spune ca suntem multumiti de dotarile sale, de la conexiunea 3G, la GPS si jackul pentru casti. Totusi, am fi dorit ca versiunea 3G a telefonului Apple sa mai includa cateva functii utile, printre care se numara...

Acum ca noul iPhone a fost anuntat, putem spune ca suntem multumiti de dotarile sale, de la conexiunea 3G, la GPS si jackul pentru casti. Totusi, am fi dorit ca versiunea 3G a telefonului Apple sa mai includa cateva functii utile, printre care se numara si cele de mai jos.

Spre exemplu, am fi dorit ca iPhone sa suporte "Cut" si "Paste", in special in emailuri sau mesaje text, browsere sau notite. O alta lipsa a terminalului este cea a feedbackului haptic, care ar imbunatati considerabil experienta utilizatorului, in special la navigarea prin meniuri si la schimbarea melodiilor in timp ce handsetul se afla in buzunar.

Compatibilitatea Flash este o alta dotare lipsa a telefonului produs de Apple, iar absenta sa stirbeste din popularitatea browserului mobile Safari. Atunci cand iPhone-ul nu afiseaza un site precum scifi.com, te simti ca si cum ai naviga pe Web in 1998. Camera nu a fost imbunatatita considerabil nici la noua versiune a telefonului si inca asteptam suportul pentru inregistrare video si un blitz, care sa nu consume totusi prea multa baterie. In cele din urma, ne-am dori sa putem folosi iPhone-ul ca un modem wireless, dar din pacate tehnologia Bluetooth a terminalului este limitata la compatibilitatea cu headseturile wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×