iPhone 3G se lanseaza pe 11 iulie in Romania?

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.752 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza pe 11 iulie in Romania?</b>Suntem la nici o ora de la anuntul oficial al lui iPhone 3G, iar bossul Apple a mentionat ca faimosul telefon va fi lansat simultan in 22 de tari, in jurul datei de 11 iulie. Printre tarile amintite se afla, din fericire si Romania. Ati ratat...

Suntem la nici o ora de la anuntul oficial al lui iPhone 3G, iar bossul Apple a mentionat ca faimosul telefon va fi lansat simultan in 22 de tari, in jurul datei de 11 iulie. Printre tarile amintite se afla, din fericire si Romania. Printre cele 70 de tari care vor beneficia de noul terminal, se afla si Romania, cu sperante la un loc in clubul celor 22! Ati ratat liveblogging-ul de la WWDC? Va facem noi un rezumat!

Am facut cunostiinta cu Snow Leopard si o pleiada de aplicatii pentru iPhone si iPhone 3G. De asemenea, am constatat ca firmware-ul 2.0 pentru telefonul produs de Apple are mult potential. Developerii au fost in centrul atentiei, numerosi reprezentanti ai colaboratorilor Apple urcand si coborand pe scena. In urma cu cateva ore am aflat si cum vor arata jocurile de pe iPhone, cu accent pe cele ce utilizeaza accelerometru.

Ce este iPhone 3G? Un iPhone 1.0 mai ieftin, mai subtire, mai rapid la capitolul conectivitate, cu o baterie mai rezistenta, cu  GPS si softuri revolutionare. Stim ca versiunea de 8GB a lui iPhone 3G va costa 199 de dolari, iar daca pretul va fi pastrat si in Romania, smartphone-ul ar putea deveni un hit al anului, chiar si in tara noastra.

Printre tarile in care se va mai lansa noul terminal se numara si Grecia, Ungaria, Turcia, Danemarca, Portugalia, Spania si multe, multe altele, exceptandu-le pe cele din America Latina (cateva) si China. Va ajunge Apple la 10 milioane de iPhone-uri vandute pana la finalul lui 2010? Vor contribui romanii la aceasta performanta? Raspunsul il vom afla peste cateva luni, atunci cand iPhone 3G va fi deja pe piata noastra, probabil prin Orange sau Vodafone.

Update: Iata lista celor 22 de tari in care IPhone 3G se va lansa pe data de 11 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×