Un nou telefon Sony Ericsson: Bei Bei

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.880 ori
<b>Un nou telefon Sony Ericsson: Bei Bei</b>Inca o imagine creata in Photoshop ne prezinta viitorul brandului Sony Ericsson, prin intermediul telefonului cu nume de cod Bei Bei. Cel putin asa afirma cei de la mobilementalism.com si cei de la USEB (Unofficial Sony Ericsson Blog). Pe lista sa de...

Inca o imagine creata in Photoshop ne prezinta viitorul brandului Sony Ericsson, prin intermediul telefonului cu nume de cod Bei Bei. Cel putin asa afirma cei de la mobilementalism.com si cei de la USEB (Unofficial Sony Ericsson Blog).

Pe lista sa de specificatii se afla interfata UIQ 3.2, radio FM, un music player si o camera de 5 megapixeli. Evident, asteptam un update major al acestor putine informatii in cadrul Mobile World Congress, eventual o lansare, sau macar un anunt de pret, operator si piete de desface alese. Din imaginea de mai sus putem observa ca terminalul nu face parte din seria Walkman, dar poate din cea Cyber-shot, avand in vedere designul sau si numarul de megapixeli.

Evident, ne putem insela, dar ne bazam pe un semi-concept realizat in Photoshop la urma urmei. Intre timp Sony Ericsson ne pregateste o gama variata de terminale pentru Mobile World Congress, lucru deja obisnuit pentru acest producator, care ne onora cu lansari si de cate 6-8 telefoane in toamna anului trecut. Ar fi interesant de observat daca Sony Ericsson a batut recordul la numarul de telefoane lansate simultan, sau daca au fost intrecuti de rivalii de la Nokia sau Samsung.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×