5 oferte pentru serviciul tip "pagini aurii" care va include date despre abonatii serviciilor de telefonie

1.747 ori
<b>5 oferte pentru serviciul tip "pagini aurii" care va include date despre abonatii serviciilor de telefonie</b>ANCOM a primit deja 5 oferte in cadrul celor 2 proceduri de licitatie lansate in luna martie si care au ca scop implementarea unui serviciu tip "pagini aurii", care sa includa date despre abonatii serviciilor de telefonie mobila. Pentru serviciul...

ANCOM a primit deja 5 oferte in cadrul celor 2 proceduri de licitatie lansate in luna martie si care au ca scop implementarea unui serviciu tip "pagini aurii", care sa includa date despre abonatii serviciilor de telefonie mobila.

Pentru serviciul universal care va pune la dispozitia utilizatorilor informatii privind abonatii s-au inscris la licitatie companiile Infoclick si Mediasat, iar pentru furnizarea serviciului universal care va va pune la dispozitie un registru online al abonatilor s-au inscris companiile Infoclick, Mediasat si Borg Design.

Ambele servicii mentionate mai sus vor oferi utilizatorilor informatii cu privire la numerele de telefon si anumite date personale ale abonatilor serviciilor de telefonie, care accepta sa fie inclusi pe aceasta lista. In urmatoarele saptamani ANCOM va analiza ofertele depuse, iar castigatorii licitatiilor vor fi anuntati pana in data de 30 mai 2009.

Serviciile vor intra in functiune din data de 31 octombrie 2009, iar companiile de telefonie cauta deja acordul abonatilor de a figura in aceasta "carte universala de telefon".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×