De ce nu ne place Nokia N97

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.269 ori
<b>De ce nu ne place Nokia N97</b>Desi Nokia N97 este primul smartphone dotat cu touchscreen si tastatura QWERTY produs de compania finlandeza, asta nu face terminalul perfect, mai ales in comparatie cu produse similare aflate deja pe piata. Un defect important al lui N97 este, spre...

Desi Nokia N97 este primul smartphone dotat cu touchscreen si tastatura QWERTY produs de compania finlandeza, asta nu face terminalul perfect, mai ales in comparatie cu produse similare aflate deja pe piata. Un defect important al lui N97 este, spre exemplu procesorul sau.

S-a vorbit mult despre greutatea cu care ruleaza acest smartphone aplicatii, motivul oficial fiind procesorul ARM 11, care are o dezamagitoare frecventa de 434 MHz. Veti spune "doar atat!?", in conditiile in care pana si banala consola PSP incorporeaza un procesor de 333 MHz. Stim ca nu intotdeauna conteaza cati MHz are un procesor, ci mai degraba eficienta acestuia, dar totusi vorbim despre un viitor hit Nokia aici.

N97 va sosi totusi la un pret destul de mare (in jur de 800 de dolari), astfel ca nu se justifica faptul ca incorporeaza un procesor care are cu doar 65 MHz mai mult decat handsetul 5800 XpressMusic. Si daca asta nu e de ajuns iata cateva frecvente de procesoare ale unor terminale noi de pe piata:

- BlackBerry Bold - 624MHz
- HTC Magic - 528MHz
- HTC Touch Pro2 - 528MHz
- Palm Pre - est. 600MHz
- Samsung i8910 - 600MHz

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×