Nokia 700 (Zeta), acum În imagini proaspete - iată Symbian Belle

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.889 ori
<b>Nokia 700 (Zeta), acum În imagini proaspete - iată Symbian Belle</b>Ceea ce vedeți mai jos sunt primele imagini cu Nokia 700, cel mai nou din seria de scăpări ale finlandezilor din această săptămână. în prealabil aflasem detalii despre 4 modele Symbian cu procesor de 1GHz, printre care și N700 aka Zeta, dar...

Ceea ce vedeți mai jos sunt primele imagini cu Nokia 700, cel mai nou din seria de scăpări ale finlandezilor din această săptămână. în prealabil aflasem detalii despre 4 modele Symbian cu procesor de 1GHz, printre care și N700 aka Zeta, dar fără imagini.

Ei bine, o sursă anonimă le-a oferit celor de la GSMArena toate detaliile și astfel aflăm și câteva din specificațiile terminalului. Acestea includ un display nHD AMOLED de 3.2 inchi, o greutate a terminalui ce puțin peste 80 de grame și o carcasă cu grosime de 10 mm. Dotările lui Nokia 700, considerat de unii specialiști de fapt modelul N7, includ și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED.

Noul model Nokia vine cu suport NFC, Symbian Belle, varianta actualizată a lui Symbian Anna, WiFi b/g/n, conectivitate HSPA și o baterie de 1080 mAh. Nokia dorește ca acesta să fie " cel mai subțire smartphone de până acum", dar mai are de lucrat la grosime, de vreme ce rivalul său vine de la NEC și are în jur de 7 mm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×