6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 704 ori
<b>6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS</b>Se vorbește tot mai mult despre OxygenOS, noul ROM al celor de la OnePlus, menit să înlocuiască CyanogenMod. Azi aflăm că OnePlus a angajat 6 dezvoltatori din spatele lui Paranoid Android pentru a lucra la această platformă. &nbsp; Paranoid...

Se vorbește tot mai mult despre OxygenOS, noul ROM al celor de la OnePlus, menit să înlocuiască CyanogenMod. Azi aflăm că OnePlus a angajat 6 dezvoltatori din spatele lui Paranoid Android pentru a lucra la această platformă.

Paranoid Android s-a remarcat în special prin sistemul de control pe bază de gesturi, care permite folosirea terminalului fără obișnuitele butoane Home, Back sau Recent. Ingeniozitatea lui Paranoid Android a făcut OnePlus să dorească talentele din spatele său la lucru pentru OxygenOS. Echipă mai include și un fost dezvoltator Microsoft numit Helen, care va fi șef al echipei de dezvoltare, supraveghind crearea acestui ROM.

6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS

Va contribui la OxygenOS și Arz, designerul interfatei lui Paranoid Android. OnePlus a promis că platformă să va fi disponibilă spre download de pe forumurile OnePlus și că ROM-ul va putea fi flashuit pe orice handset OnePlus One fără a afecta garanția. încă nu e clar dacă vom avea și o actualizare OTA, care să facă trecerea de la CyanogenMod la noul soft.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×