6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS

719 ori
<b>6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS</b>Se vorbește tot mai mult despre OxygenOS, noul ROM al celor de la OnePlus, menit să înlocuiască CyanogenMod. Azi aflăm că OnePlus a angajat 6 dezvoltatori din spatele lui Paranoid Android pentru a lucra la această platformă. &nbsp; Paranoid...

Se vorbește tot mai mult despre OxygenOS, noul ROM al celor de la OnePlus, menit să înlocuiască CyanogenMod. Azi aflăm că OnePlus a angajat 6 dezvoltatori din spatele lui Paranoid Android pentru a lucra la această platformă.

Paranoid Android s-a remarcat în special prin sistemul de control pe bază de gesturi, care permite folosirea terminalului fără obișnuitele butoane Home, Back sau Recent. Ingeniozitatea lui Paranoid Android a făcut OnePlus să dorească talentele din spatele său la lucru pentru OxygenOS. Echipă mai include și un fost dezvoltator Microsoft numit Helen, care va fi șef al echipei de dezvoltare, supraveghind crearea acestui ROM.

6 dezvoltatori ai lui Paranoid Android angajați de OnePlus pentru a lucra la OxygenOS

Va contribui la OxygenOS și Arz, designerul interfatei lui Paranoid Android. OnePlus a promis că platformă să va fi disponibilă spre download de pe forumurile OnePlus și că ROM-ul va putea fi flashuit pe orice handset OnePlus One fără a afecta garanția. încă nu e clar dacă vom avea și o actualizare OTA, care să facă trecerea de la CyanogenMod la noul soft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×