Google contractează Yezz pentru furnizarea de module pentru Project Ara

645 ori
<b>Google contractează Yezz pentru furnizarea de module pentru Project Ara</b>Google a numit Yezz drept unul dintre partenerii săi furnizori de module hardware pentru faimosul Project Ara. Firma cu sediul în Miami își va prezenta modulele în cadrul MWC 2015 în Barcelona, luna viitoare. &nbsp; Compania DDM, cea care produce...

Google a numit Yezz drept unul dintre partenerii săi furnizori de module hardware pentru faimosul Project Ara. Firma cu sediul în Miami își va prezenta modulele în cadrul MWC 2015 în Barcelona, luna viitoare.

Compania DDM, cea care produce telefoanele mobile Yezz va colabora cu Google pentru a crea aceste module. Brandul Yezz a crescut semnificativ în ultimii ani în America Latină și Statele Unite, dar și în Europa. Acest brand lua naștere în 2011 și a devenit rapid lider în America Latină. DDM s-a remarcat și prin crearea celui mai subțire telefon Windows de pe piață, integrarea aplicației Whatsapp pe telefoanele mobile cu preț sub 19 euro și lansări exclusive de handseturi Windows Phone.

Yezz a produs deja în jur de 100 de prototipuri de module în fabricile din SUA și China, fiind gata să la expună la MWC 2015. DDM își axează afacerea pe telefoane dual SIM Yezz, fără abonament și menite publicului de masă. Ei au abordat atât segmentul Windows Phone, cât și Android, și chiar Firefox OS. Project Ara va debuta în Puerto Rico în 2015, după ce prototipul de telefon modular Spiral 3 va fi finalizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×