Noi imagini cu BlackBerry 9500, OS-ul in actiune

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.085 ori

Dupa ce am trecut pe rand prin etapa aparitiei zvonurilor despre un BlackBerry cu touschscreen, apoi prin socul primelor imagini neclare, iata in sfarsit o serie de poze de calitate cu noul handset. BlackBerry 9500, cunoscut si ca Thunder isi etaleaza...

Dupa ce am trecut pe rand prin etapa aparitiei zvonurilor despre un BlackBerry cu touschscreen, apoi prin socul primelor imagini neclare, iata in sfarsit o serie de poze de calitate cu noul handset. BlackBerry 9500, cunoscut si ca Thunder isi etaleaza versiunea 4.7 a OS-ului BlackBerry.

BlackBerry Thunder

Acesta este primul handset dotat cu touchscreen produs de catre RIM, companie care incearca sa cucereasca si publicul doritor de functii multimedia, nu doar pe cel business. Ecranul lui Thunder are o rezolutie de 480 x 360 pixeli si se pare ca handsetul va sosi cu o oferta de downloaduri muzicale asociata operatorului care-l va comercializa.

Serviciul va fi similar cu iTunes, intr-o tentativa de a-l detrona pe iPhone, prin lansarea unui terminal cu suport CDMA si functii multimedia avansate. Display-ul lui BlackBerry 9500 va fi o suprafata de sticla similara cu cea a lui iPhone, dar cu o rezolutie mai buna si o interfata ce pare promitatoare.

BlackBerry Thunder

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×