91% dintre japonezi nu vor un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.318 ori
<b>91% dintre japonezi nu vor un iPhone</b>Conform unui studiu efectuat de catre iSHARE, 91% dintre utilizatorii de telefoane mobile din Japonia nu doresc sa cumpere un Apple iPhone. Cercetarea a fost efectuata pe fondul anuntului ca operatorul SoftBank va lansa iPhone in Japonia. Persoanele...

Conform unui studiu efectuat de catre iSHARE, 91% dintre utilizatorii de telefoane mobile din Japonia nu doresc sa cumpere un Apple iPhone. Cercetarea a fost efectuata pe fondul anuntului ca operatorul SoftBank va lansa iPhone in Japonia.

Persoanele chestionate au varste cuprinse intre 20 si 49 de ani, iar studiul a inclus si 402 de repondenti online. Cercetarea a fost efectuata intre 5 si 6 iunie 2008, inainte ca pretul telefonului produs de Apple sa fie anuntat. Dintre operatorii la care repondentii erau abonati, au fost mentionati NTT DoCoMo (39.8%), SoftBank Mobile (22.9%) si Emobile sau Willcom (6.5%). Intrebati daca planuiesc sa cumpere un iPhone, 36 dintre repondenti (8.9%) au afirmat ca doresc sa faca o astfel de achizitie, iar jumatate dintre acestia erau clienti SoftBank Mobile.

6.2% dintre potentialii cumparatori de iPhone vor folosi doar acest telefon dupa achizitie, in vreme ce 2.7% vor folosi terminalul drept "inca un handset". Acest sondaj a fost efectuat si in urma cu un an si se poate constata o scadere a dorintei publicului japonez de a cumpara un iPhone, in special acum, cand exista atat de multe handseturi performante pe piata asiatica. Cei de la iSHARE au aflat si motivul principal pentru care publicul japonez nu doreste un iPhone: lipsa bateriilor care sa o inlocuiasca pe cea a telefonului, mentionata drept o lipsa importanta de catre 77.1% dintre repondenti.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×