HTC Touch Diamond soseste in Romania si prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.766 ori
<b>HTC Touch Diamond soseste in Romania si prin Vodafone</b>Vodafone Romania a anuntat ca va oferi pe piata romaneasca smartphone-ul HTC Touch Diamond, pe care vi l-am prezentat intr-o serie de articole anterioare. Oferta nu este o premiera, de vreme ce si cei de la AROBS ofera deja acest telefon pe site-ul lor,...

Vodafone Romania a anuntat ca va oferi pe piata romaneasca smartphone-ul HTC Touch Diamond, pe care vi l-am prezentat intr-o serie de articole anterioare. Oferta nu este o premiera, de vreme ce si cei de la AROBS ofera deja acest telefon pe site-ul lor, cupa cum va informam cu cateva zile in urma.

In vreme ce asteptam ca si HTC Touch Pro  sa isi faca aparitia pe "plaiurile mioritice", va reamintim ca Diamond a fost lansat la nivel mondial in luna mai. Daca veti vizita un magazin Vodafone Romania acum, veti putea achizitiona un HTC Touch Diamond, la preturi ce pornesc de la 349 de euro, cu TVA inclus, plus un abonament pe 2 ani. Oferta este valabila si pentru magazinele partenere Vodafone.

Ce aduce in plus un HTC Touch Diamond fata de restul terminalelor ce apartin acestui brand? O viteza de conectare la Internet mai buna (de 9 ori mai mare decat cea 3G standard) prin HSDPA si functii ca rotirea ecranului (automata), o camera de 3.2 megapixeli si o memorie interna de 4GB. Touch Diamond masoara 102 x 51 x 11.35 mm si cantareste doar 110 grame, sosind cu un display touchscreen de 2.8 inchi si sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional. Pe lista sa de specificatii se afla si un GPS incorporat, suport push email, si playere multimedia performante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×