A Început numărătoarea inversă pentru Google I/O, evenimentul de debut pentru următoarea generație de Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.588 ori
<b>A Început numărătoarea inversă pentru Google I/O, evenimentul de debut pentru următoarea generație de Android</b>Google a postat pe blogul său informații despre seria de conferințe I/O 2011, care va debuta mâine și care va include cel mai probabil debutul unei noi versiuni de Android. Conferința anuală Google I/O va avea loc în San Francisco și va include...

Google a postat pe blogul său informații despre seria de conferințe I/O 2011, care va debuta mâine și care va include cel mai probabil debutul unei noi versiuni de Android. Conferința anuală Google I/O va avea loc în San Francisco și va include peste 5000 de participanți din 60 de țări.

110 sesiuni de lucru vor avea loc, iar 261 de vorbitori vor lua cuvântul, în vreme ce 152 parteneri Sandbox au fost listați. Android și Chrome vor fi subiectele principale de discuții în acest an, inginerii Google din echipele lui Andy Rubin și Sundar Pichai prezentând noile funcții ale viitoarelor actualizări de Android, după cum chiar Google afirmă pe blogul său.

Aici http://www.google.com/io puteți vedea numărătoarea inversă până la debutul lui I/O, iar gigantul motoarelor de căutare a promis și live streaming ale discursurilor celor mai importante. în plus, toate sesiunile de lucru și discuțiile vor fi înregistrate și postate pe web în întregime la 24 de ore după conferință. Puteți urmări desfășurarea evenimentului pe Twitter (hashtag #io2011) sau pe Google Code Blog, acesta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×