Gata să fie un hit - 3 milioane de unități Samsung Galaxy S II deja comandate de operatori

2.057 ori
<b>Gata să fie un hit - 3 milioane de unități Samsung Galaxy S II deja comandate de operatori</b>știm deja că Samsung a vândut 10 milioane de unități Galaxy S anul trecut, iar producătorul său se așteaptă ca Galaxy S II să vândă cel puțin la fel de multe. șansele sunt destul de mari ca performanța să fie realizată, mai ales că...

știm deja că Samsung a vândut 10 milioane de unități Galaxy S anul trecut, iar producătorul său se așteaptă ca Galaxy S II să vândă cel puțin la fel de multe. șansele sunt destul de mari ca performanța să fie realizată, mai ales că operatorii internaționali au comandat deja 3 milioane de unități Galaxy S II!

Vestea vine de la Samsung și confirmă încă o dată calitatea handsetului și nerăbdarea cu care el este așteptat de public, care deja s-a înscris la precomenzi în toate țările în care produsul a fost anunțat. După cum vă informam și anterior, Samsung va lansa noul smartphone Android în peste 120 de țări prin 140 de operatori de telefonie mobilă.

Dacă totul merge bine și nu avem întârzieri, ar trebui să vedem Samsung Galaxy S II în România prin Vodafone în această lună. Aflați că telefonul se vinde deja în Coreea de Sud și Marea Britanie, în prima țară doborând deja recordul de comenzi ale lui iPhone 4. Motive să așteptăm cu nerăbdare terminalul? Poate procesorul dual core de 1.2GHz, poate ecranul Super AMOLED Plus de 4.3 inchi, poate camera cu suport pentru captură 1080p?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×