Prezentarea video a lui iPhone 3G disponibila prin Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.675 ori
<b>Prezentarea video a lui iPhone 3G disponibila prin Apple</b>Suntem la doar 9 zile de punerea in vanzare a telefonului Apple iPhone 3G in magazinele din SUA si alte 22 de tari din lume. Ca si anul trecut, in aceeasi perioada (mai mult sau mai putin) beneficiem de o prezentare video a handsetului, venita direct din...

Suntem la doar 9 zile de punerea in vanzare a telefonului Apple iPhone 3G in magazinele din SUA si alte 22 de tari din lume. Ca si anul trecut, in aceeasi perioada (mai mult sau mai putin) beneficiem de o prezentare video a handsetului, venita direct din miezul Apple. Urmariti cele 10 minute de actiune in stil iPhone 3G in clipul urmator:

Prezentarea va informeaza in legatura cu potentialul acestui terminal si functiile sale, dar veti afla si ce va va oferi firmware-ul iPhone 2.0 pe primul terminal produs de Apple. Varianta HD a acestui clip se afla aici, asta in cazul in care YouTube nu va este de ajuns. Daca va mai amintiti, in urma cu un mai putin de un an vedeam si o parodie a acestui gen de prezentare, sub forma unei melodii rap "Me and My iPhone".

Revenind la clipul de mai sus el prezinta noul iPhone, drept un handset disponibil in varianta cu carcasa neagra sau alba, cu suport pentru conectivitate 3G, aceeasi interfata care a consacrat si primul model si un GPS performant. Observam si unele imbunatatiri la capitolul email sau SMS, asta in vreme ce unii fani regreta inca faptul ca nu beneficiem pe iPhone 3G de o camera pentru videoconvorbiri sau de Flash. De asemenea regretam si lipsa suportului pentru MMS-uri si captura video, feature-uri disponibile doar prin intermediul unor softuri third party, dar nu si nativ.

Acum ne vom intoarce probabil la acei fanatici care si-au pregatit corturile pentru ziua lansarii si care se vor posta in fata magazinelor Apple.

Clip:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×