HTC Glacier, primul smartphone dual core al producatorului taiwanez?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.699 ori
<b>HTC Glacier, primul smartphone dual core al producatorului taiwanez?</b>Scapat prin intermediul unei baze de date de benchmark-uri, noul smartphone HTC Glacier ar putea fi primul model de telefon HTC dotat cu procesor dual core. Handsetul a fost descoperit in baza de date GLBenchmark 1.1, depasind usor la capitolul...

Scapat prin intermediul unei baze de date de benchmark-uri, noul smartphone HTC Glacier ar putea fi primul model de telefon HTC dotat cu procesor dual core. Handsetul a fost descoperit in baza de date GLBenchmark 1.1, depasind usor la capitolul performanta smartphone-urile cu procesor single core de 1 GHz.

Zvonurile afirma ca acest model ar putea face parte din portofoliul operatorul T-Mobile USA si ca terminalul este inclus in initiativa "Project Emerald". Aparent persoana care a testat HTC Glacier ar fi fost responsabila in trecut cu testarea tuturor telefoanelor HTC care au fost lansate de T-Mobile USA.

Din pacate nu cunoastem specificatiile acestui smartphone dual core, in afara de faptul ca ruleaza Android OS si vine cu un display de 800 x 480 pixeli. Trebuie mentionat ca firma Qualcomm a inceput sa ofere producatorilor de telefoane varianta dual core de procesor Snapdragon pentru teste inca de la incepului lui iunie, in 2 variante: de 1.2 GHz si 1.5 GHz. Nu se stie inca ce fel de CPU a fost selectat pentru Glacier.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×