Acces fără limitări la serviciul de online streaming Last.fm, pentru posesorii de telefoane Android din România

1.849 ori
<b>Acces fără limitări la serviciul de online streaming Last.fm, pentru posesorii de telefoane Android din România</b>Utilizatorii din România (și nu numai - vezi link xda) care plătesc pentru acest serviciu, nu au acces la muzică prin aplicația pentru mobil Android, deoarece Last.fm (probabil) nu au contracte de drepturi de auto semnate cu autoritatea din România....

Utilizatorii Last.fm din România (și nu numai - vezi link xda) care plătesc pentru acest serviciu, nu au acces la muzică prin aplicația pentru mobil Android, deoarece Last.fm (probabil) nu au contracte de drepturi de autor semnate cu autoritatea din România.

E oarecum frustrant, pentru că nu se face o diferențiere la plata abonamentului lunar pentru noi ce nu beneficiem de aceste servicii și americani sau britanici care au acces la muzica favorită și prin mobil, prin Last.fm.

Acces fără limitări la serviciul de online streaming Last.fm, pentru posesorii de telefoane Android din România

XDA Developers vine în ajutorul nostru cu o versiune hăcuita a aplicației pentru Android, care ocolește limitarea impusă de Last.fm și face posibilă ascultarea de muzică online oricând și oriunde pentru abonații acestui serviciu.

Puteți descărca aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×