Acela e un iPhone 8 sau Tim Cook e foarte fericit să ne vadă...

2.779 ori
<b>Acela e un iPhone 8 sau Tim Cook e foarte fericit să ne vadă...</b>De curând CEO-ul Apple, adică Tim Cook și-a făcut apariția într-o vizită oficială și buzunarul acestuia ne-a atras atenția complet - asta pentru că vedem un dispozitiv mobil cu dimensiuni similare mult așteptatului iPhone 8. Vedem silueta acestui

Ştiţi gluma aceea clasică din filmele de comedie când două personaje se îmbrăţişează şi unul simte ceva tare în buzunar şi întreabă "ăla e un telefon/armă/orice sau eşti fericit să mă vezi?". Ceva de gen putem spune şi despre Tim Cook, surprins cu un terminal misterios în buzunarul de la pantaloni.

iPhone 8

CEO-ul Apple a postat un tweet cu această fotografie, care îl surprinde într-o vizită în Cincinnati la CTS. Compania este un partener de încredere Apple şi se ocupă cu producţia de echipament de test. Cum nu avem idee ce model de telefon se află în buzunarul lui Cook, putem doar specula. Remarcăm că acel contur al handset-ului din buzunar e prea lung pentru a fi un iPhone 7 şi prea îngust pentru a fi un iPhone 7 Plus.

iPhone 8

Nici nu vrem să ne gândim la implicaţiile unui telefon non Apple în acel buzunar. Între timp au mai apărut scăpări de componente ale lui iPhone 8 şi iPhone 7s. Benjamin Geskin a pus mâna pe fotografii cu placa de bază a lui iPhone 7s, marcată cu cifrele "3217". Aparent asta inseamna săptămâna 32 din an, cea care a pornit pe 7 august. Această placă nu poate fi asociată lui iPhone 8, pentru că acel model are un design "stacked" şi o baterie în formă de "L".

iPhone 8

Mai vedem şi chipset-ul Apple A11 produs de TSMC pe baza procesului de 10 nm. Componentele scăpate pentru iPhone 8 dezvăluie unul dintre cele două straturi de circuite integrate pe placă. În mod interesant aflăm tot de la Benjamin Geskin că pe piaţa neagră se vând cu 5000 de dolari componentele de iPhone 8, printre care şi panourile de ecran.

Cele mai noi zvonuri afirmă că 12 septembrie este data la care Apple ar fi programat un eveniment pentru prezentarea noilor telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×