Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition unboxing - pregătirea de Olimpiade Începe cu o tabletă (Video)

2.004 ori
<b>Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition unboxing - pregătirea de Olimpiade Începe cu o tabletă (Video)</b>După tableta Acer Iconia Tab A200, iată că ne-a sosit în teste încă o tabletă Acer, de această dată una quad core dedicată Olimpiadei de la Londra, ediția 2012. Tableta ne-a fost oferită în teste de către Eta2u, firmă din Timișoara....

După tableta Acer Iconia Tab A200, iată că ne-a sosit în teste încă o tabletă Acer, de această dată una quad core dedicată Olimpiadei de la Londra, ediția 2012. Tableta ne-a fost oferită în teste de către Eta2u, firmă din Timișoara. Terminalul are aceleași specificații ca și modelul Acer Iconia Tab A510 fără branding olimpic.

Avem de-a face aici cu o tabletă quad core cu procesor Nvidia Tegra 3 de 1.3 GHz, 32 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM și Android 4.0 ICS. în cutia lui Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition se afla tableta, încărcătorul sau, adaptor pentru încărcător și un adaptor USB. La acest adaptor putem conecta stickuri USB, tastaturi și un mouse, dacă dorim. Iconia Tab A510 folosește un ecran de 10.1 inch, un TFT LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și vine cu o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, fără bliț.

Acer Iconia Tab A510 Olympic Edition scos din cutie

Tableta mai pune la dispoziție și un port HDMI, slot microSD, WiFi și GPS. Acest model Iconia măsoară 10.95 mm grosime și vine cu o baterie de 9800 mAh. Ediția Olimpică a fost anunțată în luna mai și a ajuns în sfârșit și la noi în țară. în afară de imprimeul cu inele olimpice de pe cutie și de pe tableta, nu există vreo diferență față de varianta normală de Iconia Tab A510. Pe această din urmă o găsiți și la evoMAG.ro la prețul de 2.065 de lei. Urmează în curând și o recenzie completă a tabletei pe Mobilissimo.ro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×