Android 4.1.1 Jelly Bean a Început să sosească pe Nexus S

1.572 ori
<b>Android 4.1.1 Jelly Bean a Început să sosească pe Nexus S</b>Surpriză mare pentru posesorii de telefoane Nexus S! Terminalul vechi de doi ani încă mișca și mișcă bine, deoarece pare a fi primit printre primele din lume Android 4.1.1 Jelly Bean via OTA. Actualizarea oferă un pachet software de 114.4 MB și a...

Surpriză mare pentru posesorii de telefoane Nexus S! Terminalul vechi de doi ani încă mișca și mișcă bine, deoarece pare a fi primit printre primele din lume Android 4.1.1 Jelly Bean via OTA. Actualizarea oferă un pachet software de 114.4 MB și a fost deja servită pe modele cu nume de cod i9023 și i9020T.

Dacă nu aveți răbdare până ce veți fi anunțați că e momentul pentru update OTA, găsiți direct pe serverele Google pachetul software în format zip chiar aici. în acest caz veți avea nevoie de un custom recovery pentru a beneficia de cel mai nou Android și ar fi bine să aveți un ROM că CyanogenMod la îndemână. în ultimele zile ASUS și HTC au anunțat că vor oferi în curând Jelly Bean că actualizări pe terminalele lor, astfel că e posibil ca până la finalul verii modele Transformer Pad, respectiv HTC One să beneficieze de ultimul Android.

Așteptăm o mutare și din partea celor de la Samsung și nu una legată de Nexusuri. Totuși având în vedere că Samsung încă se chinuie să ofere Ice Cream Sandwich ca actualizare pe tabletele sale, eu zic să nu vă faceți prea mari speranțe că veți primi Jelly Bean prea curând. Asta se aplică și pentru posesorii de Samsung Galaxy S II și Note.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×