Serendipity S7 apare în noi fotografii; maginile din jurul ecranului măsoară doar 0.7 mm

Autor:  | Publicat în:  Serendipity 586 ori
<b>Serendipity S7 apare în noi fotografii; maginile din jurul ecranului măsoară doar 0.7 mm</b>&Icirc;n lumea telefoanelor cu display-uri edge-to-edge &icirc;și va face &icirc;n cur&acirc;nd intrarea și modelul Serendipty S7, un smartphone high-end de origine chineză ce urmează a fi dezvoltat &icirc;n doar 2000 unități. Astăzi, noi...

În lumea telefoanelor cu display-uri edge-to-edge își va face în curând intrarea și modelul Serendipty S7, un smartphone high-end de origine chineză ce urmează a fi dezvoltat în doar 2000 unități. Astăzi, noi fotografii cu device-ul văzut pentru prima dată în luna februarie, ajung pe web.

Acest device ne va aduce la pachet un display Full HD de 5.5 inch acoperit de sticlă 2.5D, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 2.600 mAh.

Serendipity S7 apare în noi fotografii; maginile din jurul ecranului măsoară doar 0.7 mm

La interior se va afla o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 5 megapixeli. Pe lângă specificații, Serendipity S7 se poate lăuda cu cele mai subțiri margini ale panoului frontal, acestea măsurând doar 0.7 mm. Pentru moment prețul nu a fost anunțat oficial și nici data de lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×