Nokia 7205 Intrigue, lansat oficial si prezentat intr-un clip senzual

2.804 ori
<b>Nokia 7205 Intrigue, lansat oficial si prezentat intr-un clip senzual</b>Nokia a lansat ieri telefonul 7205 Intrigue, un handset de nivel mediu, dotat cu clapeta si disponibil la pretul de 129 de dolari, dupa o reducere de 50 de dolari. Terminalul este disponibil prin Verizon Wireless, impreuna cu un abonament pe 2 ani....

Nokia a lansat ieri telefonul 7205 Intrigue, un handset de nivel mediu, dotat cu clapeta si disponibil la pretul de 129 de dolari, dupa o reducere de 50 de dolari. Terminalul este disponibil prin Verizon Wireless, impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Telefonul are un look simplist si elegant, el fiind si eco-friendly, deoarece ambalajul sau este fabricat din materiale 100% reciclabile, iar incarcatorul nu consuma energie suplimentara. De asemenea, Nokia 7205 vine cu o alerta care aminteste utilizatorului sa scoata incarcatorul din priza, dupa ce bateria este complet incarcata.

Printre specificatiile nou-venitului se numara suport pentru conectivitate EV-DO Rev. A, un display TFT intern de 2.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si un ecran extern ascuns, cu diagonala de 1.9 inchi si rezolutie de 176 x 132 pixeli. Handsetul vine cu o camera de 2 megapixeli, taste muzicale touch sensitive, Bluetooth si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

Bateria lui Nokia 7205 Intrigue rezista pana la 264 de ore in standby si 240 de minute in mod convorbire. Iata si un clip senzual care prezinta noul Nokia, infatisand 2 modele Intrigue dansand si "mangaindu-se":

Sursa: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×