Hercules Review (Evolio Quattro 3G): aproape la fel de prost ca filmul... plin de buguri și lag (Video)

1.221 ori
<b>Hercules Review (Evolio Quattro 3G): aproape la fel de prost ca filmul... plin de buguri și lag (Video)</b>Hercules este cel mai nou film cu actorul The Rock și o alegere total neinspirată de a livra un blockbuster de vară care se vrea a fi doar film de acțiune și atât, fără aspecte mitologice. Filmul are și un joc asociat, care poartă același nume...

Hercules este cel mai nou film cu actorul The Rock și o alegere total neinspirată de a livra un blockbuster de vară care se vrea a fi doar film de acțiune și atât, fără aspecte mitologice. Filmul are și un joc asociat, care poartă același nume și e disponibil gratuit in Play Store. Am prezentat jocul pe tableta Evolio Quattro 3G.

Tableta poate ajunge la voi, prin intermediul unui concurs Mobilissimo.ro. Titlul Hercules este o clonă de Infinity Blade, dar una cu sistem de energie tipic pentru un freemium și numeroase buguri. Jocul vine de la Glu și include cele 12 munci ale lui Hercule, inclusiv lupta cu hidra din Lerna și leul din Nemeea. Bătăliile sunt simple: îl controlați pe Hercules și faceți swipe pe ecran pentru a lovi inamicii sau pentru a le para loviturile.

Hercules - jocul

Veți avea și un scut cu care vă apărați de loviturile mai puternice și o mișcare specială Rage activată cu un buton dedicat. Aceasta se activează atunci când se umple o bară din dreapta ecranului și începe un atac special, efectuat cu gesturi swipe speciale. Veți putea să faceți upgrade-uri ghioagei, scutului și armurii lui Hercule sau să cumpărați unele noi, dar totul este overpriced în acest joc.

Hercules​

Aveți la dispoziție și 5 companioni în luptă, dar nu am reușit să deblocăm nici unul în acest titlu. Hercules este un hack and slash repetitiv și cel mai mă deranjează lagul care se declanșează fix când încercam să facem swipe pentru a pară. în plus, spre deosebire de multele clone de Infinity Blade, în acest joc pur și simplu nu îți dai seama de unde va veni lovitura pentru a pară. Inamicul face mișcări generice care pot însemna că te va lovi din dreapta, stânga sau de sus, toate arătând cam la fel, că animație.

Am testat jocul pe Evolio Quattro 3G, Samsung Galaxy S4 și l-am văzut în acțiune și pe un Nexus 4. Pe toate a avut același lag. Hercules primește nota 5 de la Mobilissimo.ro și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS dacă vreți să-l încercați totuși.

Tableta Evolio Quattro 3G e la reducere azi pe eMAG.ro!

Hercules Review (Evolio Quattro 3G)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×