Acesta ar fi panoul frontal destinat flagship-ului LG G7! Iată o fotografie reală

694 ori
<b>Acesta ar fi panoul frontal destinat flagship-ului LG G7! Iată o fotografie reală</b>În următoarea perioadă este așteptat și debutul smartphone-ului LG G7, un terminal ce va adopta la rândul său un ecran cu decupaj fix cum au făcut și alte modele de curând. Vedem astăzi o fotografie reală a panoului frontal ce confirmă acest

După ce în urmă cu doar câteva momente am văzut randări ale lui LG G7 realizate de @onleaks, iată că acum privim asupra unei fotografii reale ce ne prezintă panoul frontal destinat acestui dispozitiv. Imaginea ne reconfirmă faptul că vom avea parte de un decupaj în ecran, locație unde vor fi găzduiți senzorii de luminozitate, earpiece-ul pentru convorbiri, cât și camera selfie care se anunță a fi specială.

LG G7

Muchiile laterale sunt foarte înguste, iar la bază observăm o mică bărbie similară cu cea de pe LG V30 să spunem. Din ultimele informații ajunse online, se vorbește despre posiblitatea lansării a două variante de LG G7, una dintre acestea sosind echipată cu ecran OLED, iar cea de-a doua optând pentru un panou IPS LCD care ar trebui să coste ceva mai puțin.

La interior se va afla puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și vom primi 4 sau 6 GB RAM, o cameră duală în spate cu senzor secundar pentru captură wide, iar la interior o baterie de minim 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și probabil încărcare wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×