Acesta este BlackBerry Ontario; succesorul lui Z30 ce a rămas la stadiul de prototip din motive de înțeles

1.373 ori
<b>Acesta este BlackBerry Ontario; succesorul lui Z30 ce a rămas la stadiul de prototip din motive de înțeles</b>Din când în când mai vedem și fotografii ale unor terminale anulate, iar fix astăzi avem parte de un asemenea leak. Îl privim astăzi pe BlackBerry Ontario, smartphone care aparent ar fi urmat să ajungă pe piață drept succesor pentru modelul Z30 ce rula

Uneori mai ne sunt prezentate și fotografii ale unor terminale anulate fix precum cele de astăzi care ni-l dezvăluie pe BlackBerry Ontario. Acest smartphone ar fi fost dezvoltat ca un soi de succesor pentru modelul Z30 ce rula platforma software BBOS și din motive de înțeles, s-a decis ca produsul să nu treacă de stadiul de prototip.

BlackBerry Ontario

Design-ul nu tocmai arătos a fost cu siguranță unul dintre motivele pentru care nu s-a optat pentru lansarea comericală a acestui handset. Cu toate neajunsurile remarcate la nivel de look, BlackBerry Ontario ar fi fost aparent un terminal high-end echipat cu display tactil, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 și cu 2 GB memorie RAM, dotări atractive pentru acea vreme.

BlackBerry OS 10.3 ar fi rulat pe acest terminal și parcă avem ceva elemente care au fost ulterior preluate de BlackBerry Passport, precum este cazul spatelui și a amplasării camerei foto. Din păcate nu există alte detalii despre Ontario și nici materiale foto în plus pe care să le analizăm. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×