Samsung ar fi livrat deja peste 5 milioane de unități Galaxy S8 în mai puțin de o lună de la debutul comercial

1.094 ori
<b>Samsung ar fi livrat deja peste 5 milioane de unități Galaxy S8 în mai puțin de o lună de la debutul comercial</b>Livrările de terminale Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au început în unele regiuni încă din 21 aprilie și aflăm astăzi faptul că la nici o lună de la startul vânzărilor s-au înregistrat deja peste 5 milioane de terminale vândute la nivel global. Succesul

Sud-coreenii de la Samsung au început să livreze smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+ încă din data de 21 aprilie în unele regiuni din jurul lumii și deși nu a trecut nici o lună de la acel moment, iată că avem vești despre numărul de unități livrate la nivel global. Ei bine, se pare că cifra se ridică la peste 5 milioane de terminale Galaxy S8 vândute și deja sud-coreenii pot deschide șampania și celebra succesul noului flagship pe piață.

Informația de față sosește din partea unui oficial Samsung ce a declarat pentru publicația coreeană The Investor faptul că vânzările lui Galaxy S8 la nivel global merg cum nu se poate mai bine, fiind deja depășit pragul de 5 milioane de unități livrate. Desigur, vorbim aici despre vânzări combinate ce includ achizițiile de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, modele ce se diferențiază prin diagonala oferită la pachet. 

Aflăm că Samsung își va aduce flagship-ul în peste 120 țări până la sfârșitul acestui an și că analiștii prezic vânzarea a 20 milioane de unități până la sfârșitul trimestrului 2. Cifrele pentru întregul an 2017 se ridică la 50-60 milioane de terminale Samsung Galaxy S8 vândute. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×