Achiziția Nokia de către Microsoft ar fi trebuit să includă și HERE Maps; Iată detalii din culise!

836 ori
<b>Achiziția Nokia de către Microsoft ar fi trebuit să includă și HERE Maps; Iată detalii din culise!</b>Cei de la Bloomberg BusinessWeek au un material detaliat cu privire la culisele tranzacției Microsoft - Nokia, în care aflăm cum s-a petrecut totul. Se pare că inițial și segmentul HERE Maps trebuia să fie preluat la pachet. Rețineți că...

Cei de la Bloomberg BusinessWeek au un material detaliat cu privire la culisele tranzacției Microsoft - Nokia, în care aflăm cum s-a petrecut totul. Se pare că inițial și segmentul HERE Maps trebuia să fie preluat la pachet.

Rețineți că Microsoft a cumpărat doar secțiunea hardware de la Nokia, câteva segmente ale firmei finlandeze rămânând independente și fiind recent cunoscute sub forma de "noua Nokia". Motivul pentru care departamente precum Rețele, HERE Maps și Servicii nu au fost preluate este de ordin financiar. Aparent comitetul de conducere Microsoft a considerat ca o preluare totală ar fi prea scumpă și prea complexă pentru firma din Redmond.

în plus, partea de cartografiere nu era necesară, de vreme ce Microsoft are Bing Maps și licențe pentru hărțile din HERE Maps. Mai interesant din culise e să aflăm că noul CEO Microsoft, Satya Nadella s-a opus achiziționării firmei finlandeze, dar s-a răzgândit la votul final. Aparent întrunirea legată de preluarea Nokia s-a lăsat cu țipete din partea lui Steve Ballmer, care ar fi deranjat câțiva membri din conducerea Microsoft. De aici să se fi tras plecarea sa?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×