Foxconn se pregătește să cumpere acțiuni la Sharp, renegociază prețul

844 ori
<b>Foxconn se pregătește să cumpere acțiuni la Sharp, renegociază prețul</b>O postare oficială pe site-ul taiwanez de bursa neagă faptul că ar exista probleme în tranzacția între Sharp și Foxconn. Se pare că Foxconn ar dori să cumpere acțiuni la Sharp, dar cele două companii nu s-au înțeles asupra prețului plătit...

O postare oficială pe site-ul taiwanez de bursa neagă faptul că ar exista probleme în tranzacția între Sharp și Foxconn. Se pare că Foxconn ar dori să cumpere acțiuni la Sharp, dar cele două companii nu s-au înțeles asupra prețului plătit pentru acțiuni.

Foxconn continu să afirme că anunțul făcut săptămâna trecută și anume că va avea noi discuții cu Sharp este în continuare valabil. în lună martie a acestui an companiile asiatice au semnat o înțelegere cu privire la acționariat, dar recent cotațiile la bursă pentru Sharp au fost afectate de concedieri și pierderi, deci prețurile acțiunilor s-au modificat. Interesant e că din cauza acestor probleme și acțiunile Foxconn au scăzut ca valoare. Acțiunile Sharp au scăzut la un nivel record vineri, iar de aici au apărut și speculațiile că Foxconn s-ar putea retrage din parteneriat.

Sharp păstrează 9.98% din acțiunile sale pentru Foxconn, care ar urma să investească în această companie și să încheie tranzacția până în martie 2013. Toate aceste mutări pot să ducă cu gândul și la faptul că Sharp va deveni un partener vital în crearea următoarelor terminale mobile moderne în fabricile Foxconn. Printre noile modele s-ar putea număra și iPhone 5 și următorul iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×