Actualizarea la Android 5.1.1 e gata să sosească pe LG G2

2.153 ori
<b>Actualizarea la Android 5.1.1 e gata să sosească pe LG G2</b>Cel mai nou firmware sosise pe telefonul LG G2 &icirc;n luna aprilie a acestui an, acela fiind primul update al lui G2 la Lollipop. Acum aflăm direct din Coreea de Sud ca se pregăteşte şi actualizarea la Android 5.1.1 pentru flagshipul LG pe anul...

Cel mai nou firmware sosise pe telefonul LG G2 în luna aprilie a acestui an, acela fiind primul update al lui G2 la Lollipop. Acum aflăm direct din Coreea de Sud ca se pregăteşte şi actualizarea la Android 5.1.1 pentru flagshipul LG pe anul 2013.

Se pare că un angajat LG a confirmat faptul că se lucrează la această actualizare, care va aduce printre altele şi LG UX 4.0, adică interfaţa de pe LG G4 şi câteva funcţii asociate cu aceasta. Nu m-ar mira să fie vorba de Smart Bulletin, Smart Notice şi LG Health (cu menţiunea că unele dintre ele erau poate deja disponibile pe LG G2 si rugam posesorii sa ne confirme/infirme). LG a fost destul de deschisă când a venit vorba de actualizări de genul.

LG G2 update Android 5.1.1 Lollipop

Sud coreenii publicau codul sursă Android 5.0 Lollipop pentru LG G2 la final de martie, iar apoi posesori ai acestui terminal în România semnalau sosirea actualizării, cel puţin în reţeaua Orange. În vreme ce lucrurile sună bine pentru LG G2, ne amintim de zvonurile ce spuneau că LG G3 ar putea să nu primească Android 5.1, ci să sară direct la Android M. Lollipop a sosit cu probleme pe G3, aducând buguri pe acel telefon.

Mulțumim lui Vlad Paul pentru pont!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×