Un misterios telefon Xiaomi îşi face apariţia într-o imagine ce prezintă o cameră duală în spate

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.140 ori
<b>Un misterios telefon Xiaomi îşi face apariţia într-o imagine ce prezintă o cameră duală în spate</b>Pentru că Xiaomi trebuia să reacţioneze cumva la lansarea lui Meizu MX5 şi Huawei Honor 7 din ultima săptăm&acirc;nă, iată că firma chineză pregăteşte un terminal nou interesant. Dacă ne luăm după scăparea de mai jos, el va avea o cameră...

Pentru că Xiaomi trebuia să reacţioneze cumva la lansarea lui Meizu MX5 şi Huawei Honor 7 din ultima săptămână, iată că firma chineză pregăteşte un terminal nou interesant. Dacă ne luăm după scăparea de mai jos, el va avea o cameră duala în spate.

Camerele duale sunt la modă acum şi după modele ca HTC One M8 şi Huawei Honor 6 Plus au apărut şi zvonuri că iPhone 6s ar avea o astfel de cameră, dar şi OnePlus 2. Zvonurile sunt fără o bază sigură în acest moment, dar în cazul Xiaomi avem şi această dovadă foto. Remarcăm plasarea blitzurilor dual LED între camere şi faptul că acest model misterios are o carcasă glossy, cel puţin în spate.

Handsetul pare să vină cu spate din sticla şi rama metalică, iar noul model pare alungit, subţire şi îngust. Am o presimţire că în zona inferioară se afla un port USB Type C şi că în fată avem o cameră selfie excelentă. Nu m-ar mira că acesta să fie un salt al celor de la Xiaomi la nivel Quad HD, 4 GB RAM şi un procesor de nouă generaţie.

De aici până la un duel cu iPhone 6s şi OnePlus 2 e cale lungă, deci zic să fim precauţi cu această scăpare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×