Actualizarea la Android 7.1.1 Nougat pentru Nokia 6 ajunge în mai multe regiuni; curând telefonul debutează și în Europa!

1.327 ori
<b>Actualizarea la Android 7.1.1 Nougat pentru Nokia 6 ajunge în mai multe regiuni; curând telefonul debutează și în Europa!</b>Încă de săptămâna trecută cei de la Nokia au dat startul actualizării la Android 7.1.1 Nougat pentru smartphone-ul Nokia 6, iar de astăzi pachetul software își face apariția în mai multe regiuni. Între timp noi așteptăm ca handset-ul să debuteze oficial

De aproximativ o săptămână utilizatorii chinezi de Nokia 6 au primit actualizarea la Android 7.1.1 Nougat, iar astăzi aflăm că pahcetul software începe a fi distribuit și către posesorii din alte regiuni precum Hong Kong și Taiwan. Finlandezii își respectă astfel promisiunea de a oferi lunar actualizări de securitate și update-uri ale sistemului de operare.

Între timp noi așteptăm debutul comercial al acestui handset pe piața europeană la un preț de aproximativ 230 euro, debut ce ar urma să aibă loc undeva în intervalul mai-iunie fără a fi precizată o dată anume. Nokia 6 va sosi la vânzare alături de modelele Nokia 3, Nokia 5, dar și Nokia 3310 ediția 2017 pe care am comandat-o și noi de pe QuickMobile.ro la prețul de 249 lei.

Știți deja că Nokia 6 vine la pachet cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 și cu 3 sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă. Ni se pune la dispoziție și o cameră frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0, un senzor principal de 16 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0 și PDAF. Primim difuzoare stereo, o baterie de 3000 mAh și scanner de amprente. 

Aflăm astăzi și faptul că HMD Global va organiza un eveniment de debut pe piața din India chiar astăzi pe 8 mai. Posibil ca în următoarele zile să aflăm informații și despre disponibilitatea produselor în alte regiuni din lume. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×