Procesoare Qualcomm pe viitoarele modele Nokia, detalii de la președintele Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 877 ori
<b>Procesoare Qualcomm pe viitoarele modele Nokia, detalii de la președintele Qualcomm</b>Enrico Salvatori, președintele Qualcomm CDMA pe Europa a oferit recent detalii despre viitoarea colaborare a companiei pe care o conduce cu Nokia. Trebuia să ne așteptăm la un asemenea parteneriat, mai ales după ce am văzut că Lumia 800 vine cu un...

Enrico Salvatori, președintele Qualcomm CDMA pe Europa a oferit recent detalii despre viitoarea colaborare a companiei pe care o conduce cu Nokia. Trebuia să ne așteptăm la un asemenea parteneriat, mai ales după ce am văzut că Lumia 800 vine cu un CPU single core Qualcomm Snapdragon.

Se pare că acesta nu a fost un accident, ci mai urmează și alte terminale ale producătorului finlandez cu procesoare tot de la Qualcomm. Compania lucrează la un întreg portofoliu de terminale cu Nokia, poate chiar unele dual core, dar asta de abia când se va ajunge la viitoarele generații Windows Phone. Avantajul de a colabora cu Nokia și a implementa un Snapdragon pe terminale precum Nokia Lumia 710 este faptul că aceste device-uri vor vinde milioane de unități.

și nu pentru că ar fi unice sau fantastic de bune, dar Nokia încă mai înseamnă ceva în ziua de azi, iar marketingul de sute de milioane de la Microsoft își va spune cuvantul. Qualcomm este deja un brand asociat cu Windows Phone, deoarece procesoarele sale se găsesc pe fiecare model Windows Phone de pe piață. Totuși, producătorul de chipuri afirma că își păstrează parteneriatul și cu Google pentru modele Android, dar va sosi și pe BlackBerry-urile viitoare.

Să vedem și care va fi primul smartphone cu procesor quad core Snapdragon S4 de 2.5 GHz...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×