Samsung propune noi design-uri pentru telefoanele pliabile: două ecrane, balama nouă şi format brăţara

Autor:  | Publicat în:  Samsung 663 ori
<b>Samsung propune noi design-uri pentru telefoanele pliabile: două ecrane, balama nouă şi format brăţara</b>Sud-coreenii de la Samsung au continuat să primească noi brevete chiar și în perioada târgului de tehnologie MWC 2018, atunci când au fost oferite patente asociate unor telefoane pliabile. Acestea au rolul de a ne prezenta design-uri propuse

Cu nebunia de la MWC 2018 parcă am văzut mai puţine scăpări de brevete de telefoane pliabile. A fost o perioadă când vedeam săptămânal un brevet nou de la Microsoft sau Samsung legat de un telefon pliabil, cu două ecrane sau cu o balama nouă. De această dată îi vedem pe cei de la Samsung brevetând un astfel de terminal, după cum aflăm de la Gadgetzone.ro.

Brevet Samsung

Samsung a înregistrat acum în SUA un terminal cu două ecrane unite de o balama rotativă, care aduce cu cea de pe laptop-ul Microsoft Surface Book. Aminteşte şi de conceptele asociate lui Surface Phone/Andromeda, publicate de Microsoft în ultimele luni. Parcă e mai puţin complex totuşi şi nu are atâtea părţi rotative suprapuse. Samsung a primit un total de 13 brevete în SUA în această săptămână, deci sunt multiple documente de analizate.

Brevet Samsung

Vedem în ele şi un smartphone fără butoane şi fără porturi, dar şi un purtabil, o brăţară flexibilă, care se poate extinde şi deveni smartphone. Pe noi ne interesează mai mult acel telefon cu două ecrane, în stil ZTE Axon M. De vreme ce terminalul are muchii groase şi el în sine e destul de gros, nu cred că ar avea prea mare priză la public un astfel de device. E nevoie de o tăiere serioasă din muchii şi grosime, dar aşa apar problemele de fragilitate.

Brevet Samsung

Mi se pare interesant că atunci când terminalul dual display e deschis la maxim nu mai afişează vreo urmă de balama între ecrane, care împreună compun un display unitar de tabletă. Toate acestea sunt design-uri, propuneri şi prototipuri, deci mai avem până la un produs comercial. Samsung Galaxy X a mai apărut şi în alte brevete în format de telefon cu clapetă, deci nimic nu e bătut în cuie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×