Actualizarea Windows Blue confirmată de o postare de job de pe web

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 980 ori
<b>Actualizarea Windows Blue confirmată de o postare de job de pe web</b>Prima actualizare importantă pentru Windows 8 și aparent și pentru Windows Phone 8 ar purta numele de Windows Blue și a fost recent confirmată de o postare de job din partea celor de la Microsoft. MS a postat o serie de anunțuri legate de locuri de...

Prima actualizare importantă pentru Windows 8 și aparent și pentru Windows Phone 8 ar purta numele de Windows Blue și a fost recent confirmată de o postare de job din partea celor de la Microsoft. MS a postat o serie de anunțuri legate de locuri de muncă în cadrul companiei, în data de 15 februarie.

Joburile includ titlul de inginer pentru dezvoltare software și test sau Senior Development Lead. Primul job menționează clar numele Windows Blue și faptul că va îmbunătăți experiența deja prezența pe Win 8, crescând ușurința de utilizare de pe PC și alte terminale. Deja a fost modificată postarea astfel încât "Windows Blue" a devenit doar Windows. Amuzant e ca și jobul de Senior Developer menționează un "Windows Phone Blue", un update al lui Windows Phone 8 care ar putea fi de magnitudinea lui Mango pentru WP7.

Se menționează și o actualizare a aplicației Excel pe ambele platforme, iar Windows Blue trebuie să aflați că va fi o actualizare de ordin estetic pentru Windows 8, dar și axată pe experiența utilizatorului. Acesta va fi începutul unei campanii de upgrade-uri anuale pentru serviciile Windows, iar Blue ar putea sosi undeva în trimestrul 3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×