Pitfall review: un free runner mai bun decât Temple Run 2, dar și un clasic (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.727 ori
<b>Pitfall review: un free runner mai bun decât Temple Run 2, dar și un clasic (Video)</b>Cei de la Activision sărbătoresc 30 de ani de existența a jocului Pitfall, cu un remake cu grafică mai bună al jocului din 1982. E vorba despre un free runner numit tot Pitfall și disponibil în Google Play Store. L-am testat pe tableta E-Boda X200...

Cei de la Activision sărbătoresc 30 de ani de existența a jocului Pitfall, cu un remake cu grafică mai bună al jocului din 1982. E vorba despre un free runner numit tot Pitfall și disponibil în Google Play Store. L-am testat pe tableta E-Boda X200 și jocul a arătat excelent.

Jocul e gratuit, ocupa 38 de MB și sincer să fiu, e mai bun decât Temple Run 2, deși cele doua sunt foarte asemănătoare. Ideea este aceeași: controlați un personaj care aleargă prin junglă și trebuie să vă feriți de obstacole, să luați resursele din cale (nu sunt chiar bănuți de aur), să alunecați sau săriți peste obstacole și să loviți lighioanele din cale cu un bici, apăsând pe ecran. Personajul principal e Pitfall Harry, pe care îl puteți upgrada sau îi puteți schimba hainele, inclusiv cu o costumație de zână.

Pitfall Android

Veți face swipe pentru viraje și veți înclina device-ul pentru a muta personajul în alt culoar de alergare, în care să luați și "lingourile albe", dacă le pot numi așa. Grafica jocului arată foarte bine și se vor schimba de câteva ori unghiurile din care jucați, fie privind personajul din lateral, fie din spate, ceea ce Temple Run nu permite. Jocul e parcă mai ușor decât Temple Run, dar grafică și gameplay-ul plăcut îl fac mai atractiv. îi dăm nota 9.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Pitfall Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×