Concept Motorola, dotat cu o camera stereo

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.406 ori
<b>Concept Motorola, dotat cu o camera stereo</b>Afland ca Motorola are planuri mari pentru CTIA 2008, din aprilie, purcedem la a cauta un nou concept al companiei, pentru a vedea ce ne rezerva viitorul. Astfel, descoperim cel mai nou concept Motorola, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:...

Afland ca Motorola are planuri mari pentru CTIA 2008, din aprilie, purcedem la a cauta un nou concept al companiei, pentru a vedea ce ne rezerva viitorul. Astfel, descoperim cel mai nou concept Motorola, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Conceptul a fost creat de catre francezul Lysandre Follet, din Paris si publicat pe Coroflot si pe Concept Phones. Terminalul aminteste vag de un BlackBerry, cel putin la capitolul design, dar atuul sau principal este in mod evident camera stereo. Pe lista sa de specificatii regasim functii email, conectivitate Wi-Fi, un difuzor de mari dimensiuni si taste cu functii multimedia.

De vreme ce Motorola deja a lasat sa se inteleaga ce fel de modele va prezenta la CTIA, banuim ca trendul impus de acestea va domina anul 2008. In acest mod, handsetul de mai sus nu ar reusi sa isi gaseasca un loc pe piata, daca ar fi comparat cu restul line up-ului producatorului american. Poate in 2009, totusi? Desi este greu de crezut ca Motorola ar lansa un telefon de succes fara clapeta.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×