Adio 2010, adio Symbian, cel puțin În tabăra Samsung

2.071 ori
<b>Adio 2010, adio Symbian, cel puțin În tabăra Samsung</b>Deși mulți poate doresc să spună "adio" definitiv lui Symbian, iată că Samsung va face un pas mare în această direcție, oprind definitiv suportul pentru această platformă de mâine. &nbsp; Secțiunea Symbian Lab dedicată dezvoltatorilor a fost...

Deși mulți poate doresc să spună "adio" definitiv lui Symbian, iată că Samsung va face un pas mare în această direcție, oprind definitiv suportul pentru această platformă de mâine.

Secțiunea Symbian Lab dedicată dezvoltatorilor a fost închisă în octombrie, în vreme ce forumul Symbian și conținuturile destinate acestui OS vor fi înlăturate astăzi și mâine. Samsung nu a anunțat încă dacă va mai suporta Symbian în viitor, dar având în vedere starea șubredă a acestui OS și explozia lui Android, șansele sunt foarte mici ca platforma să reziste.

în plus, Samsung are și propriul său sistem de operare, Bada, care va fi lansat în curând în versiunea 2.0 și a reușit deja să atingă peste un milion de unități vândute prin intermediul modelului Wave.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×