Honeycomb este de fapt Android 2.4 și nu 3.0?

1.794 ori
<b>Honeycomb este de fapt Android 2.4 și nu 3.0?</b>Vești proaste pentru fanii Android care au privit cu admirație crâmpeie din Android 3.0 pe o tabletă Motorola la evenimentul D: Dive Into Mobile: se pare că următoarea versiune a OS-ului, cu nume de cod Honeycomb va fi de fapt Android 2.4. &nbsp;...

Vești proaste pentru fanii Android care au privit cu admirație crâmpeie din Android 3.0 pe o tabletă Motorola la evenimentul D: Dive Into Mobile: se pare că următoarea versiune a OS-ului, cu nume de cod Honeycomb va fi de fapt Android 2.4.

Vestea vine de la Android Police care și-a publicat statisticile vizitatorilor, după cum puteți vedea mai sus. Bizar este faptul că site-ul a avut 15 vizitatori de pe terminale cu Android 2.4 și nici măcar unul de pe Android 3.0 Evident, versiunea OS-ului poate fi schimbată, dar e bizar ca Android 2.4 să apară pe atât de multe gadgeturi diferite și ca 3.0 să nu dea vreun semn.

Honeycomb este considerată platforma care în sfârșit va fi potrivită pentru tablete, după ce chiar Google afirma că Android 2.2 nu este OS-ul ideal pentru astfel de terminale, ci mai degrabă pentru smartphone-uri. Se pare că acest upgrade se va axa pe îmbunătățiri aduse interfaței, special pentru tablete. Speculațiile afirmă că Google păstrează anunțul lui Android 3.0 pentru evenimentul Google I/O, care va avea loc în mai 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×