Iată cum arată Android 5.0 Lollipop pe HTC One M8 (Video)

2.718 ori
<b>Iată cum arată Android 5.0 Lollipop pe HTC One M8 (Video)</b>Utilizatori din România ne-au confirmat astăzi sosirea lui Lollipop pe HTC One M8, iar actualizarea a sosit și pe alte terminale la nivel internațional în această săptămână. Probabil sunteți curioși legat de ce veți primi pe terminalele...

Utilizatori din România ne-au confirmat astăzi sosirea lui Lollipop pe HTC One M8, iar actualizarea a sosit și pe alte terminale la nivel internațional în această săptămână. Probabil sunteți curioși legat de ce veți primi pe terminalele voastre, iar mai jos găsiți un clip explicativ care detaliază Lollipop pe One M8.

​

Rețineți că în ciuda actualizării, telefonul rămâne la HTC Sense 6.0, în vreme ce Sense 7 a fost păstrat pentru HTC Hima probabil. BlinkFeed a rămas neschimbat și la fel și gesturile de deblocare a ecranului. Notificările arată acum diferit, apărând sub formă de carduri și ele sunt integrate împreună cu zona Quick Settings. Avem parte și de animații noi, precum cea asociată swipe-ului zonei de notificări.

Zona de Setări e neschimbată ca look, dar primește acum securizare Smart Lock, care poate avea asociat un accesoriu ca o brățară de exemplu. Modul Do Not Disturb a rămas neschimbat, iar prioritizarea alertelor in activata din butoanele de volum din Lollipop nu a ajuns pe acest model, ceea ce e bine, ea fiind criticata. Zona de multitasking a primit lookul de carusel, iar terminalul păstrează butoanele Android virtuale stock și nu le adoptă pe cele geometrice din Android 5.0.

Nu am observat modificări ale aplicației cameră, iar revenind puțin la multitasking, există opțiunea de a scăpa de carusel și a folosi sistemul HTC Sense de multitasking, cu mici thumbnailuri pe ecran. în concluzie, modificările sunt minime și marea schimbare Material Design va sosi probabil de abia pe HTC M9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×