Administreaza-ti webcamurile de pe telefon cu Total Control

Autor:  | Publicat în:  Software 1.158 ori
<b>Administreaza-ti webcamurile de pe telefon cu Total Control</b>Din ciclul softurilor care permit supravegherea video de pe telefon, mentionam aplicatii populare ca myhome247 sau Bye Bye Standby si acum si Total Control, al celor de la Intelligent Design Group. Iata aplicatia in actiune, in clipul de mai jos: Total...

Din ciclul softurilor care permit supravegherea video de pe telefon, mentionam aplicatii populare ca myhome247 sau Bye Bye Standby si acum si Total Control, al celor de la Intelligent Design Group. Iata aplicatia in actiune, in clipul de mai jos:

Total Control permite utilizatorului sa vizualizeze si controleze streamuri video live pe telefonul sau Windows Mobile, cu ajutorul unor camere IP si a unor metode de codare video. Nu va fi nevoie sa platiti vreun abonament special si trebuie sa aflati ca aplicatia suporta peste 170 de branduri de producatori de camere, inclusiv cele cu functii gen zoom, pan sau tilt.

Si modurile portrait si landscape vor fi disponibile, iar trecerea de la o camera la alta se realizeaza pur si simplu printr-un click pe optiunea "Previous" sau "Next", sau automat, la anumite intervale de timp, prin rotatie. O versiune demo gratuita a softului este disponibila aici, sau puteti achizitiona solutia la pretul de 59.99 dolari (editia single camera).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×