Windows 98 ruleaza pe un telefon Nokia 6220 classic (Video)

3.725 ori
<b>Windows 98 ruleaza pe un telefon Nokia 6220 classic (Video)</b>Am trait sa o vedem si pe asta! Dupa ce am vazut un Nokia N95 ruland Windows 3.1 si ne-am manifestat convingerea ca handsetul poate rula si Windows 95, iata ca OS-ul Windows 98 Lite Professional isi face aparitia pe terminalul Nokia 6220 classic, dupa cum...

Am trait sa o vedem si pe asta! Dupa ce am vazut un Nokia N95 ruland Windows 3.1 si ne-am manifestat convingerea ca handsetul poate rula si Windows 95, iata ca OS-ul Windows 98 Lite Professional isi face aparitia pe terminalul Nokia 6220 classic, dupa cum dovedeste si clipul urmator:

Temerarul posesor de Nokia a reusit sa instaleze si booteze o versiune de baza a lui Windows 98 pe acest telefon Symbian, prin intermediul lui Dosbox, un genial emulator Dos. Nu cu mult timp in urma, am descoperit ca si iPhone poate rula OS 7 si ne intrebam pana unde se va merge cu portarea, de vreme ce exista deja si terminale cu procesor de 1 GHz.

Peste nici un an, am putea vedea Windows XP pe terminalele Toshiba sau HTC, nu ca un astfel de OS ar fi usor de controlat sau stabil, plus ca el va pali in fata lui Windows Mobile 7, care va satisface si cel mai pretentios utilizator de terminal touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×