AdMob anunta noi solutii de advertising pe iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.011 ori
<b>AdMob anunta noi solutii de advertising pe iPhone 3G</b>AdMob a anuntat lansarea unei piete de advertising pentru iPhone, ce foloseste noi formaturi interactive optimizate pentru handsetul produs de Apple. De asemenea, aflam si ca providerul de reclame mobile are acum un program pentru developeri, punand la...

AdMob a anuntat lansarea unei piete de advertising pentru iPhone, ce foloseste noi formaturi interactive optimizate pentru handsetul produs de Apple. De asemenea, aflam si ca providerul de reclame mobile are acum un program pentru developeri, punand la dispozitie un fond de 1 milion de dolari pentru developerii din toata lumea.

Printre noile reclame se numara si formaturile "Brand" si Performance" care vor functiona atat in browsere, cat si in aplicatiile native de pe iPhone. Cat despre fondul destinat developerilor, acesta va fi folosit pentru promovarea aplicatiilor create pentru iPhone, dar si a site-urilor si serviciilor. Noile reclame AdMob pentru telefonul produs de Apple sunt deja disponibile pentru advertiseri pe site-ul AdMob, acestea contopind continuturile vizuale si 8 actiuni specifice pentru iPhone:

- iTunes - deschideti magazinul iTunes si cumparati muzica sau continuturi video prin intermediul sau
- AppStore - vizitati magazinul AppStore si descarcati aplicatii
- Audio - ascultati continuturi audio inregistrate sau prin streaming
- Video - vizionati clipuri video si impartasiti-le amicilor
- Apelare - efectuati un apel
- Harti - porniti aplicatia Maps si vizualizati locatii relevante pentru utilizator
- Web - vizitati pagini web
- Custom - experiente interactive

Printre advertiserii initiali se numara Ford, Electronic Arts, Land Rover, Jaguar, Universal Pictures, Loopt si Shozu, iar printre publisheri ii gasim pe cei de la AccuWeather.com, MovieTickets.com, Mipping, Flirtomatic si Loopt. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul AdMob.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×